Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

Ένας ισορροπημένος συνδυασμός επιφανειών, στυλ και χρωμάτων

Η ένωση δύο διαφορετικών υλικών οδήγησε σε μια σύγχρονη και μοντέρνα συλλογή που συνδυάζει επιφάνειες και χρώματα για να προσφέρει πρωτότυπους συνδυασμούς.

Η “Match-Up of Cerim” είναι μια σειρά που δημιουργεί αντιθέσεις τόσο σε σχήματα όσο και σε χρώματα, που διαφοροποιούνται από τη γυμνότητα των μινιμαλιστικών εσωτερικών χώρων. Η “Match-Up” είναι μια φρέσκα επιλογή που δεν θέτει όρια στις μεμονωμένες επιλογές και ενισχύει τον χώρο με μερικά επιλεγμένα στοιχεία που εκφράζουν τις ιδέες και το προσωπικό σας γούστο.

Υπάρχουν δύο βασικές επιφάνειες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία πολλαπλών συνδυασμών σύμφωνα με τη μόδα και τις τάσεις του τρόπου ζωής: ένα τσιμεντένιο εφέ με αστική και βιομηχανική αισθητική και μια επιφάνεια με χαρακτηριστικά μαρμάρου, που συνδυάζει στοιχεία με ακανόνιστα σχήματα και ποικίλα μεγέθη. Δύο φαινομενικά πολύ διαφορετικά υλικά –το πρώτο σύμβολο νεωτερικότητας και καινοτομίας, το δεύτερο αυθεντικότητας και παράδοσης– συνυπάρχουν σε ένα μοναδικό στυλ που προωθεί και ενθαρρύνει συνδυασμούς όχι μόνο μεταξύ των επιφανειών και των χρωματικών αποχρώσεων της σειράς, αλλά και με όλα τα άλλα στοιχεία που συμβάλλουν στον καθορισμό του χώρου: χρώματα, υφάσματα, έπιπλα και διάφορα υλικά.

Η συλλογή προσφέρει 3 φινιρίσματα - Comfort, Glossy και Grip.

Χρώματα και στυλ επίπλωσης

Στην συλλογή  “Match-Up of Cerim”, οι ουδέτερες, σύγχρονες αποχρώσεις συνδυάζονται με χρωματικές νότες του κίτρινου μουσταρδί και του γαλάζιου, προσφέροντας ευχάριστους συνδυασμούς των ζεστών αποχρώσεων του Cookie, Coffee και Cinnamon, καθώς και πιο ψυχρούς τόνους του Earl Grey, Liquorice και Blueberry. Επιπλέον, το χρώμα Sugar, το οποίο μπορεί εύκολα να συντονιστεί με όλα τα άλλα, γίνεται το πιο ευέλικτο στοιχείο της συλλογής που μπορεί να προσδώσει διαφορετικές εικόνες ανάλογα με το πλαίσιο στο οποίο εισάγεται.

Μπορείτε να αποταθείτε στα καταστήματα Savvides για περισσότερες πληροφορίες, έμπνευση και καθοδήγηση για την δημιουργία του δικού σας έργου.

 

Match-Up of Cerim
Match-Up of Cerim
Match-Up of Cerim
Match-Up of Cerim
Match-Up of Cerim
Match-Up of Cerim
Match-Up of Cerim
Match-Up of Cerim
Match-Up of Cerim
Match-Up of Cerim
Match-Up of Cerim

Relate Articles

Relate Articles

© Savvides Group. All Rights Reserved.
Website Designed & Developed by webarts